893834656-images6.jpg

Jedz i chudnij!

Korzystne zdrowe
odchudzanie

Trzeba
jeść, aby redukować
nadwyżkowe kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najkorzystniej serwować
razem białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są też tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz zawsze, gdy
zjadamy za dużo kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w diecie. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać blisko 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dobrze
karmią oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w diecie, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają mnóstwto cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce konsumuje się po
dużych daniach, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są bardzo dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie należy konsumować owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
dziennie musi skonsumować
każda dama, aby
świetnie
trawić i poprawić własny metabolizm.
Zdrowe jedzenie
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób błyskawiczny. Dlatego trzeba
zaplanować racjonalne gubienie
kilogramów.

 tabletki na odchudzanie thermo

tabletki na odchudzanie recepta